zaterdag 23 januari 2016

Input gezocht voor de 2016 events

Vorig jaar gaven we de Brick Mania deelnemers een geschenk (het Brick Mania 2015 T-shirt) bij wijze van souvenir.
We willen de deelnemers dit jaar opnieuw iets geven (dat zou opnieuw een T-shirt kunnen zijn maar evengoed iets totaal anders).
Heb je een idee, een ontwerp, een voorstel? Laat het ons dan weten! Of wil je iets ontwerpen voor de club? Dat weten we ook graag!



Eigenlijk idem dito voor de clubdag van 17 september : wie heeft nog wat inspiratie voor een activiteit ? En ter info, die clubdag zal doorgaan centraal in het land (in de buurt van Brussel) zodat het voor iedereen even goed te bereiken is

Dus heb je voorstellen, mail ze dan naar contact@belug.be, via onze Facebook page, of post ze hieronder en ik zorg dat ze bij desbetreffende personen terechtkomen.

vrijdag 22 januari 2016

The Time Traveller front build

Onze welbekende Hans, aka hd_Lego, heeft een `front build` in elkaar gestoken voor het Timeline project (voor meer info daarover, click het tabje `club projects` bovenaan deze blog).

Dit zal de `start` van de lijn van MOC modules aanduiden, om dan zo langsheen de verschillende tijdsperiodes, gebracht door verschillende leden van BeLUG, te reizen.

Een hommage aan de opening van Stanley Kubrick`s 2001: A Space Odyssey, de creatie der dingen.


BeLUG Goes Billund!

Het nieuws werd al bekend in de info flashes 105 en 106, maar ik kan nu al vertellen dat de reis al zeker concrete vormen begint aan te nemen.

Verwacht jullie dus maar ZEER spoedig aan de e-mail met de nodige gegevens, al kan je natuurlijk ook de flashes 105 en 106 nog eens nalezen voor de details van wat een toffe reis gaat worden.

Met natuurlijk luxe busvervoer...

... de excellente deense keuken...

... en voor de natuurlijk wereldberoemde deense schoonheden!


Tot gauw!

vrijdag 15 januari 2016

Oilsjt Geblokt!

Vanaf 16 januari (tot 28 februari) in het Stedelijk Museum Aalst: Oilsjt Geblokt! Kom gerust een kijkje nemen... (gratis toegang)







Via Arno Verhaeghe

zaterdag 9 januari 2016

Romeinen op Wintergem

Tot vanavond (9/1) te zien in Wijnegem.

De Romeinse builds door Tom De Bruyker en partners in crime ;-) Kathy Sas en Andreas




Dus als je daar in de buurt bent, spring zeker eens binnen!

vrijdag 8 januari 2016

BeLUG goes Social!



BeLUG goes social!

Het was een duistere weg.  Twee schimmige figuren reden erover in een donkere wagen, af en toe rond zich heen kijkend.  Voor de buitenwereld leek het alsof ze de weg zochten, maar in werkelijkheid gebeurde er iets totaal anders.

De chauffeur, die we onder schuilnaam "El Presidente" zullen vernoemen, was een van zijn onderdanen aan het instrueren.  Deze arme kerel, die we voor gemak de "SMmer" zullen noemen, sloeg per kilometer bleeker uit.

"Hoe moet ik in Vader`s naam zoveel mogelijk van mijn onderdanen op de hoogte brengen van mijn globale dominantie plannen!!!!" bulderde El Presidente.

Met een piepend klein stemmetje antwoorde SMmer "misschien met kleine vogeltjes?".

"Vogels?  Vogels... VOGELS!!!  That`s it!!!  SMmer, begin vogels klaar te maken om men onderdanen nog beter te kunnen informeren.  En bouw een vogelhuis om nog meer mogelijkheden te hebben waar men onderdanen alles kunnen terugvinden!  EL PRESIDENTE commands it!!!"


Tot zover de fictie dus, waar slaagt dit op?

Wel, vanaf vandaag is BeLUG nu ook actief op Twitter, long overdue, maar het is in orde geraakt uiteindelijk.

Je kan ons dus nu bereiken op Twitter onder @BeLUGsocial

Maar er is meer, we hebben ook het plan opgevat om een blogspotje te lanceren, waar we informatie kunnen delen en content kunnen opladen waar passend. 

Deze is te vinden op belgianlug.blogspot.be

De bedoeling hiervan is om wat aanvullende content te delen die mensen die ons forum niet frequenteren.  Maar daarvoor hebben we natuurlijk ook jullie medewerking een beetje nodig, dus als je een coole MOC, tof event of ander idee hebt, kan je dit gerust met wat foto`s desnoods insturen naar

belugsocial@outlook.com

en wij zorgen voor de rest!